gb fi

Lentohotelli sijaitsee entisellä Lentosotakoulun alueella ja tilaa löytyy runsaasti järjestää mitä erilaisimpia tapahtumia. Iso lentokenttäalue, 2,9 kilometrin pituinen kiitotie ja kaksi isoa lentokonehallia mahdollistavat tapahtumat, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Mahdollisia tapahtumia ovat esimerkiksi kiihdytyskilpailut, koira- ja kissanäyttelyt, festivaalit, messut ja maratoonit.


Auto- ja moottoripyörätapahtumat

2,9 km kiitotie, rullaustie ja lentokonehallit luovat hulppeat puitteet erilaisille auto- ja moottoripyöräharrastajien kokoontumisille. Myös erilaiset testausyritykset ovat löytäneet meille kiitettävästi. Rauhallinen sijainti, huoltomahdollisuudet ja oheispalveluiden välitön läheisyys tuovat tehokkuutta testipäiviin.

Koiratapahtumat

Majoitustilat, ruokailumahdollisuudet sekä alueen laajat maastot ja peltoalueet mahdollistavat erilaisten leirien, koulutustapahtumien ja näyttelyiden järjestämisen.

Yleisötapahtumat

Meillä järjestät suuret yleisötapahtumat. Edes taivas ei ole rajana kun vieraasi laskeutuu kiitotiellemme. On vieraita sitten 20.000 tai jopa 100.000 meille mahtuu.

11-12.5.2019 LSK Business Park SM-Asfaltti Rallisprint SM

Ensi kevät alkaa vauhdikkaasti rallisprint-osakilpailujen muodossa!

FHRA:n Tapahtumat Alueella Kaudella 2019

Kiihdytysareena täyttyy intohimoisista katsojista jälleen kaudella 2019

MPK:n Koulutukset Alueella

MPK Pohjanmaan yksi koulutuspaikoista sijaitsee entisen Lentosotakoulun alueella.