OHEISPALVELUT

Lentohotellin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa asiakkailleen paljon näkemistä ja kokemista. Lähde mukaan opastetulle kävelykierrokselle tai tutustu alueen historiasta kertovaan valokuvanäyttelyyn. Voit tutustua alueeseen myös omatoimisesti ja esimerkiksi vuokrata vastaanotosta polkupyörän. Sisätiloissa Vinka-viihdekeskuksessa voit pelata ajaa rallisimulaattorilla tai viettää aikaasi biljardin parissa. Perheen pienimmille löytyy erilaisia lautapelejä ja piirustusvälineitä.

OPASTETTU KÄVELYKIERROS

TARINOITA LENTOSOTAKOULUSTA

Lentosotakoulu toimi LSK Business Parkin alueella vuodesta 1929 aina vuoteen 2014. Opastetulla kävelykierroksella pääset tutustumaan alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Kierroksen pituus on noin kilometri ja sen oppaana toimii Olli Nieminen. Kierros toteutetaan ennakkovarauksella. Varaa kävelykierros puhelimitse numerosta 050 463 7515 tai sähköpostitse osoitteesta info@lentohotelli.fi. Vastaanoton aukioloaikoina yli 10 henkilön ryhmille on tilattavissa myös kahvitus. Kysy lisää varatessasi!

OPASTETTU VALOKUVANÄYTTELY

LENTOSOTAKOULUN HISTORIA

Opastetussa valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan entisen Lentosotakoulun alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Opastettu näyttely sijaitsee Upseerikerholla ja näyttelyyn on mahdollista tutustua ennakkovarauksella. Oppaana näyttelyssä toimii Olli Nieminen.

VINKA-VIIHDEKESKUS

Vinka-viihdekeskuksesta löydät biljardipöydällä varustetun olohuoneen sekä rallisimulaattorin. Viihdekeskus avoinna Lentohotellin aukioloaikojen mukaisesti. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lentohotellin Vinka-viihdekeskuksessa on rallisimulaattori.
RALLISIMULAATTORI

Rallisimulaattorissa on valittavana useita eri PS4-pelejä.

Lentohotellin Vinka-viihdekeskuksessa on biljardipöytä.
BILJARDI

YMPÄRISTÖ

Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Hyviä käyntikohteita keskustassa ovat mm. Lankava, Tuulia Desing, Iisakki Järvenpään Puukkotehdas, Häjy Distilling Company, Kilokangas, Antiikkia ja Aarteita

Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät Visit Kauhavan sivuilta.

ETÄISYYKSIÄ 

Härmän Kylpylä (Ylihärmä) 13km

PowerPark (Alahärmä) 24km

Punaisen Tuvan Viinitila (Alajärvi) 40 km

Duudsonit Activity Park (Seinäjoki) 42km

Tropiclandia (Vaasa) 81km

Kyläkauppa Veljekset Keskinen (Tuuri) 83km

Ähtäri Zoo (Ähtäri) 110km