RYHMILLE

Entisellä varuskunta-alueella Kauhavalla sijaitseva Lentohotelli tarjoaa ryhmällesi lennokkaat unet ja tapahtumat historiallisessa ja ainutlaatuisessa miljöössä. Teemme mielellämme tarjouksen erikokoisille ryhmille joko majoituksen kanssa tai ilman.

On kyseessä sitten urheilujoukkue, lemmikkiharrastajien ryhmä, hääseurue, eläkeläisryhmä tai koulutusporukka, ryhmällenne löytyy edullisia ja eritasoisia majoitusvaihtoehtoja. Meiltä löytyy huoneita yhdelle, kahdelle, neljälle ja jopa 10 hengelle. Majoituskapasiteettimme on kaikkiaan noin 475 vuodetta, joten pystymme majoittamaan isommankin porukan. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti caravan- ja camping- paikkoja.

3-6 henkilöä

Tapahtumien aikana voit majoittua mukavasti tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä lentokonekorjaamon eli 0-hallin hostel-huoneissa. Lentokorjaamolla on useita eri huonekokoja, kolmen hengen huoneesta kuuden hengen huoneeseen. Majoitus sopii siis mainiosti myös erilaisille ryhmille! […]

1-6 henkilöä

Entisen tukikohtakomppanian huoneissa majoitut rehdissä armeijahengessä. Huonevaihtoehtoja ovat kahden, neljän ja kuuden hengen huoneet. Yhteiskäytössä olevat suihkut ja WC-tilat löytyvät käytävältä. Komppania Hostel sopii mainiosti erilaisille ryhmille, joukkueille sekä kaikille […]

OHEISPALVELUT

Alla olevista vaihtoehdoista voitte koostaa ryhmällenne ohjelmaa majoituksen oheen.

OPASTETTU KÄVELYKIERROS

TARINOITA LENTOSOTAKOULUSTA

Lentosotakoulu toimi LSK Business Parkin alueella vuodesta 1929 aina vuoteen 2014. Opastetulla kävelykierroksella pääset tutustumaan alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Kierroksen pituus on noin kilometri ja sen oppaana toimii Olli Nieminen. Kierros toteutetaan ennakkovarauksella. Varaa kävelykierros puhelimitse numerosta 050 463 7515 tai sähköpostitse osoitteesta info@lentohotelli.fi. Vastaanoton aukioloaikoina yli 10 henkilön ryhmille on tilattavissa myös kahvitus. Kysy lisää varatessasi!

OPASTETTU VALOKUVANÄYTTELY

LENTOSOTAKOULUN HISTORIA

Opastetussa valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan entisen Lentosotakoulun alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Opastettu näyttely sijaitsee Upseerikerholla ja näyttelyyn on mahdollista tutustua ennakkovarauksella. Oppaana näyttelyssä toimii Olli Nieminen.

TILAT

Valikoimastamme löydät kaikkiin tapahtumiin sopivia tiloja: kokoustamiseen, luentoihin, juhliin ja illanviettoihin

YMPÄRISTÖ

Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät Visit Kauhavan sivuilta.