RYHMILLE

Entisellä varuskunta-alueella Kauhavalla sijaitseva Lentohotelli tarjoaa lennokkaat unet ja tapahtumat historiallisessa ja ainutlaatuisessa miljöössä. On kyseessä sitten urheilujoukkue, lemmikkiharrastajien ryhmä, hääseurue, senioriryhmä tai koulutusporukka, ryhmällenne löytyy edullisia ja eritasoisia majoitusvaihtoehtoja. Majoituskapasiteettimme on kaikkiaan noin 450 vuodetta, joten pystymme majoittamaan isommankin porukan. 

Meiltä löytyy myös runsaasti erilaisia koulutus-, kokous- ja juhlatiloja sekä kattavat ravintolapalvelut. Kaikki ryhmänne tarvitsemat palvelut saatte kätevästi yhdellä varauksella ja kaikki palvelut sijaitsevat lähellä toisiaan. 

Lentohotellin tilat ja palvelut sopivat hyvin myös perhetapahtumiin sekä harrasteryhmien kokoontumisiin. Lentohotelliin on helppo tulla ympäri Suomea. Rautatieasema on vain noin 1,5 kilometrin päässä ja alueemme lukuisille parkkipaikoille voi pysäköidä veloituksetta sekä henkilöautot että bussit. 

RYHMÄMAJOITUS

1-4 henkilöä

Kurssiosaston soluhuoneet tarjoavat majoitusta kaikenkokoisille seurueille, vuodekapasiteetti on kahdessa kerroksessa 108 petiä.  Rakennuksessa on 7 solua, joissa on yhteinen WC- ja suihkutila huoneiden aulassa sekä 20 solua, joiden välissä on […]

1-6 henkilöä

Komppanian hostel-huoneissa majoitut rehdissä armeijahengessä. Komppanian vuodekapasiteetti on 170 petiä 3 kerroksessa ja huoneita löytyy kahdelle, kolmelle, neljälle tai kuudelle hengelle sekä yksi 10 hengen huone. Suihkut ja wc:t löytyvät […]

1-30 henkilöä

Terveysaseman hostel-huoneiden kapasiteetti on noin 30 petiä. Suurin osa huoneista on kahden hengen huoneita. Wc- ja suihkutiloja löytyy käytävältä.  Terveysasemalla on lisäksi keittiö, jonka varusteluna on jääkaappi, uuni, hella, mikro, […]

OHEISPALVELUT

Alla olevista vaihtoehdoista voitte koostaa ryhmällenne ohjelmaa majoituksen oheen.

Opastettu kävelykierros

Tarinoita Lentosotakoulusta

Lentosotakoulu toimi LSK Business Parkin alueella vuodesta 1929 aina vuoteen 2014. Opastetulla kävelykierroksella pääset tutustumaan alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Kierroksen pituus on noin kilometri ja sen oppaana toimii Olli Nieminen. Kierros toteutetaan ennakkovarauksella. Varaa kävelykierros puhelimitse numerosta 050 463 7515 tai sähköpostitse osoitteesta info@lentohotelli.fi. Vastaanoton aukioloaikoina yli 10 henkilön ryhmille on tilattavissa myös kahvitus. Kysy lisää varatessasi!

1-2 h
1-25 hlö (isommat ryhmät useammassa osassa)
5 € / hlö - 100 € / ryhmä

Opastettu valokuvanäyttely

Lentosotakoulun historia

Opastetussa valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan entisen Lentosotakoulun alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Opastettu näyttely sijaitsee Upseerikerholla ja näyttelyyn on mahdollista tutustua ennakkovarauksella. Oppaana näyttelyssä toimii Olli Nieminen.

30-45min
max. 10 hlöä (isommat ryhmät useammassa osassa)
4 €/hlö - 80 € / ryhmä

Kuntosali

 

Lentohotellin kuntosalilta löytyy peruskuntoiluun ja voimaharjoitteluun liittyviä välineitä ja laitteita sekä pingispöytä.Lentohotellin kuntosali sijaitsee ravintolarakennuksen takana. Kuntosalilta löytyy peruskuntoiluun ja voimaharjoitteluun liittyviä välineitä ja laitteita sekä pingispöytä. Kuntosali sisältyy hotellin asukkaille huoneen hintaan ja sinne pääsee huoneen avaimilla. Kuntosalille on myynnissä myös kuukausikortteja vastaanotossa.

20 €/kk ⋅ 100 €/6kk

Vinka-viihdekeskus

Vinka-viihdekeskuksesta löydät biljardipöydällä varustetun olohuoneen sekä rallisimulaattorin. Viihdekeskus avoinna Lentohotellin aukioloaikojen mukaisesti. Muina aikoina sopimuksen mukaan.


Rallisimulaattori
Valittavana useita eri PS4-pelejä.

1-2 hlö
8 €/h

Biljardi

8 €/h

LENNOKKAAT TEATTERIPAKETIT RYHMILLE

Lentohotelli tarjoaa lennokkaat teatteripaketit ryhmille. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan romanttisesta musiikkikomediasta Lappajärven kesäteatterissa.

Romanttinen musiikkikomedia

Juurihoitoa siirtolapuutarhassa

Ensi-ilta 29.6.2024 klo 14.00

Ensi kesänä teemme tutkimusmatkan monen suomalaisen unelmaan kun Lappajärven kesäteatteri muuttuu siirtolapuutarhaksi. Oma mökki ja ryytimaa, saunantuoksuiset lauantait ja avuliaat mökkinaapurit. Luvassa siis suuria tunteita, laulua, tanssia ja paljon naurua Lappajärven kesäteatterissa 2024.

TEATTERILOMA 1 VRK

105 € / HLÖ

Majoitus 2hh, aamiainen, teatterilippu, ruokailu seisovasta pöydästä, asiakassauna ja kuntosali. Yhden hengen huonelisä 30 €. Ryhmän minimikoko 20 hlöä.

TEATTERIPÄIVÄ

50 € / HLÖ

Teatterilippu ja ruokailu seisovasta pöydästä. Ryhmän minimikoko 20 hlöä.

Varaukset Lentohotellista
p. 050-463 7515 tai info@lentohotelli.fi

YMPÄRISTÖ

Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät Visit Kauhavan sivuilta.

Kauhavalla on paljon tutustumiskohteita ryhmille!