RYHMILLE

Entisellä varuskunta-alueella Kauhavalla sijaitseva Lentohotelli tarjoaa lennokkaat unet ja tapahtumat historiallisessa ja ainutlaatuisessa miljöössä. On kyseessä sitten urheilujoukkue, lemmikkiharrastajien ryhmä, hääseurue, senioriryhmä tai koulutusporukka, ryhmällenne löytyy edullisia ja eritasoisia majoitusvaihtoehtoja. Majoituskapasiteettimme on kaikkiaan noin 450 vuodetta, joten pystymme majoittamaan isommankin porukan. 

Meiltä löytyy myös runsaasti erilaisia koulutus-, kokous- ja juhlatiloja sekä kattavat ravintolapalvelut. Kaikki ryhmänne tarvitsemat palvelut saatte kätevästi yhdellä varauksella ja kaikki palvelut sijaitsevat lähellä toisiaan. 

Lentohotellin tilat ja palvelut sopivat hyvin myös perhetapahtumiin sekä harrasteryhmien kokoontumisiin. Lentohotelliin on helppo tulla ympäri Suomea. Rautatieasema on vain noin 1,5 kilometrin päässä ja alueemme lukuisille parkkipaikoille voi pysäköidä veloituksetta sekä henkilöautot että bussit. 

RYHMÄMAJOITUS

Entisen tukikohtakomppanian huoneissa majoitutaan rehdissä armeijahengessä.
Lennonjohto

kurssiosasto hostel

komppania hostel

terveysasema hostel

Kurssiosaston soluhuoneet tarjoavat majoitusta kaikenkokoisille seurueille, vuodekapasiteetti on kahdessa kerroksessa 108 petiä.  Rakennuksessa on 7 solua, joissa on yhteinen WC- ja suihkutila huoneiden aulassa sekä 20 solua, joiden välissä on yhteiset wc- ja suihkutilat. Jokaisessa solussa on kaksi kahden hengen huonetta. Kurssiosastolta löytyy 4 keittiötä, joiden varusteluna on jääkaappi, mikro, vesipiste, kahvin- ja vedenkeitin. Kurssiosasto on majoituskäytössä ympäri vuoden, talvella vain ryhmille. Kurssiosastolta löytyy myös kokoustiloja, joten siellä onnistuu myös erilaiset koulutusviikonloput.  

VARAA HUONE +

Komppanian hostel-huoneissa majoitut rehdissä armeijahengessä. Komppanian vuodekapasiteetti on 170 petiä 3 kerroksessa ja huoneita löytyy kahdelle, kolmelle, neljälle tai kuudelle hengelle sekä yksi 10 hengen huone. Suihkut ja wc:t löytyvät käytävältä. Komppaniassa on lisäksi 4 keittiösyvennystä, joista löytyy mm. tv, kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi. Komppania- hostel on majoituskäytössä pääasiassa vain kesällä. 
Pyydä tarjous!

Terveysaseman hostel-huoneiden kapasiteetti on noin 30 petiä. Suurin osa huoneista on kahden hengen huoneita. Wc- ja suihkutiloja löytyy käytävältä.  Terveysasemalla on lisäksi keittiö, jonka varusteluna on jääkaappi, uuni, hella, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä jonkin verran astioita ja ruoanvalmistusvälineitä. Terveysasema-hostel on majoituskäytössä pääasiassa vain kesällä. 

PIENEMILLE RYHMILLE LÖYTYY MAJOITUSTA MYÖS LINNA- RAKENNUKSEN HOSTEL- HUONEISTA. LUE LISÄÄ MAJOITUS SIVULTA. 

OHEISPALVELUT

Alla olevista vaihtoehdoista voitte koostaa ryhmällenne ohjelmaa majoituksen oheen.

OPASTETTU KÄVELYKIERROS

TARINOITA LENTOSOTAKOULUSTA

Lentosotakoulu toimi LSK Business Parkin alueella vuodesta 1929 aina vuoteen 2014. Opastetulla kävelykierroksella pääset tutustumaan alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Kierroksen pituus on noin 1 km ja sen oppaana toimii Olli Nieminen. Kierros toteutetaan ennakkovarauksella. Kierros mahdollista toteuttaa myös luentotyyppisesti auditoriossa. Varaukset p. 050 463 7515 tai info@lentohotelli.fi. Kierrokseen mahdollisuus yhdistää myös lounasta tai kahvitus, kysy lisää!

OPASTETTU VALOKUVANÄYTTELY

LENTOSOTAKOULUN HISTORIA

Opastetussa valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan entisen Lentosotakoulun alueen historiaan, sen rakennuksiin ja kuulet mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta. Opastettu näyttely sijaitsee Upseerikerholla ja näyttelyyn on mahdollista tutustua ennakkovarauksella. Oppaana näyttelyssä toimii Olli Nieminen.

YMPÄRISTÖ

Lentohotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauhavan keskustasta. Keskustasta löydät rautatieaseman sekä päivittäistavaraliikkeitä. Lisätietoja Kauhavan alueen palveluista löydät Visit Kauhavan sivuilta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.