TAPAHTUMAT

#tapahtumienkeskellä #komppaniassahiljaisuus

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Lakia-Jukola 15.-16.6.2024

LSK Business Park

Lakia-Jukola järjestetään Kauhavalla 15.-16.6.2024. Järjestävänä tahona on seurayhtymä, jonka muodostavat Kauhavan Wisa ja Lapuan Virkiä. Kilpailukeskus sijaitsee Kauhavan lentokentällä, joka tarjoaa erinomaisilla kulkuyhteyksillä erittäin hyvät ja toimivat puitteet laajan tapahtuman järjestelyihin. Kilpailukeskus on pääosin kestopäällystettyä aluetta, joten mahdolliset säävaihtelut eivät pilaa kisakeskuksen toiminnallisuutta. Myös pysäköinti tapahtuu kestopäällysteisellä alueella. Asfaltoitua aluetta on käytössä jopa 60 hehtaaria! Lakia-Jukolassa […]

DRIFTING EM POWER PARKISSA 5.-6.7.2024

POWER PARK Kauhava, Suomi

Tervetuloa Kauhavalle kaikki Driftingin ystävät! Majoitusta löytyy Lentohotellilta lyhyen ajomatkan päästä kilpailukeskuksesta! 'https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsLentohotelli   Maailman kovatasoisin drifting-sarja, Drift Masters European Championship saapuu PowerParkiin sarjan 3. osakilpailussa. Perjantaina 5.7. ajetaan harjoitukset ja lajittelut. Lauantaina 6.7. harjoitukset ja pariajokaavio sekä finaali.    

Power Truck Show 9.-10.8.2024

POWER PARK Kauhava, Suomi

Power Truck Show'sta on tullut yhä useammalle kesän ykköstapahtuma, jonne tullaan katselemaan upeasti maalattuja ja customoituja kuorma-autoja ja muita ajoneuvoja, tapaamaan kavereita ja nauttimaan rennosta menosta ja hyvästä ohjelmasta.