TAPAHTUMAT

#tapahtumienkeskellä #komppaniassahiljaisuus

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

TEOLLISEN PINTAKÄSITTELYTEKNIIKAN KOULUTUKSEN MINIMESSUT 31.3.2023

Lentohotelli

Teollisen pintakäsittelytekniikan koulutuksen Minimessut Kauhavalla 31.3.23 Järjestämme 31.3. klo 10.00 - 18.00  ammatilliset minimessut, joiden tarkoituksena on tuoda tutuksi alueen yrityksille teollista pintakäsittelyä sekä tarjoamiamme koulutuspalveluita. Olemme perustaneet kiinteän koulutustoimipaikan Kauhavalle, entisen Lentosotakoulun tiloihin. Esittelemme minimessuilla omaa toimintaamme, tavarantoimittajia sekä yhteistyökumppaneitamme.    

Suviseurat Kauhavalla 30.6. –3.7.2023.

LSK Business Park

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat järjestetään Kauhavan lentokentällä ja sen lähialueella 30.6.–3.7.2023. Suviseurat on vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jokakesäinen seuratapahtuma ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Vanhoillislestadiolaisuus on Suomen evankelisluterilaisen kirkon herätysliike. Suviseurat järjestetään talkootyönä ja niihin osallistuu kaikenikäisiä seuravieraita.   LENTOHOTELLIN KAIKKI MAJOITUSPAIKAT OVAT TÄYNNÄ SUVISEUROJEN AIKAAN EMMEKÄ OTA VARAUKSIA VASTAAN!    

DRIFTING EM POWER PARKISSA 7.-8.7.2023

POWER PARK Kauhava

Tervetuloa Kauhavalle kaikki driftingin ystävät! Majoitusta löytyy Lentohotellilta lyhyen ajomatkan päästä kilpailukeskuksesta! https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsLentohotelli